Sungurlar 7. Bölüm Tek Parça Full hd izle 6 Aralık 2014


Sungurlar  7. BolumSungurlar 7. Bölüm Özeti: YepYeni Bir Bölüm ile izleyenleri Ekran Başına Kitleyecek Olan Sungurlar 6 Aralık 2014'te SamanYolu Tv de Hayranlarıyla Buluşuyor.Çok Aksiyon Ve Heyecan Dolu Bir Bölüm Olacağı Gözüküyor.
Sungurlar 7. Bölüm Takılmadan izle 06-12-2014,Sungurlar 7. Bölüm Donmadan izle,Sungurlar 7. Bölüm internetten seyret,Sungurlar son bolum izle,Sungurlar 7. Bölüm Full Tek Parça izle,Sungurlar 7. Bölüm Tek Parça HD izle,Sungurlar 7. Bölüm Hemen izle,Sungurlar 7. Bölüm Donmadan izle,Sungurlar 7. Bölüm izle

Yavuz’un kirli planıyla Süleyman Şah Karakolu’na büyük bir saldırıya hazırlanan Suriye’deki örgüt, Türkiye’yi savaşa sokmak için son hamlesini yapar. Ancak bu sırada Albay devreye girer ve savaş uçaklarını derhal bomba yüklü aracı imha etmek için harekete geçirir. 

Aksi takdirde karakol havaya uçacak ve hainlerin senaryosunun ilk adımı gerçekleşecek. Bomba yüklü aracın içinde olan Serdar ve Doktor ise Süleyman Şah Karakolu’nun kurtulması için şehit olmayı göze alırken bir yandan kendi uçakları tarafından vurulacak olmanın büyük hüznünü yaşarlar. 

Labels: , , ,



4 Responses to "Sungurlar 7. Bölüm Tek Parça Full hd izle 6 Aralık 2014"

  1. Nejat says:

    Sungurlar Bu Gün Baya Heyecanlı Olacağı Gözüküyor..

  2. Unknown says:

    Ben Bu Diziyi Seviyorum baya Aksiyonlu Geçtiği için

  3. Unknown says:

    Heralde Diziye Girecek Olan Cordon Başka Celil Gitti?

  4. Unknown says:

    Bu Gün yayınlanacak Dimi Dizi Cevaplarsanız Sevinirim ?

Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.